• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NVO sektor u Tesliću podržava Željku Cvijanović

Autor SRNA

Kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović razgovarala je danas u Tesliću sa predstavnicima nevladinih organizacija koji su joj pružili podršku na predstojećim izborima

Kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović razgovarala je danas u Tesliću sa predstavnicima nevladinih organizacija i sportskih udruženja, kao i građanima, koji su joj pružili podršku na predstojećim izborima osmislivši i plakat "Naš Teslić za našu Željku".

"Veoma sam zadovoljna što sam ovaj vid podrške dobila upravo u svom rodnom gradu - Tesliću koji ima desetak raznih udruženja, nevladinih organizacija i sportskih klubova, a koji su odlučili na ovaj način da me podrže, da prave svoje promotivne materijale želeći da Željka Cvijanović, kao neko ko je njihov sugrađanin i za kojeg imaju i emocije i poštovanje, bude osoba koja će pobijediti na izborima", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da im je beskrajno zahvalna na tome i navela da je ovaj vid podrške primjer izlaska iz okvira klasične kampanje koje vode političke partije.

 "Današnje druženje sa predstavnicima tih desetak organizacija koje su me podržale iskoristili smo i da razgovoramo o mnogim važnim pitanjima. I ranije sam razgovarala sa nevladinim sektorom, ne samo iz Teslića nego i iz cijele Republike Srpske i zajedno smo realizovali značajne projekte, što su mnogi od njih i prepoznali", istakla je Cvijanovićeva.

Tokom druženja u Gradskom parku, Cvijanovićeva je istakla da je vlast dio naroda, a ne nešto izolovano.

"Bila sam na čelu narodne vlade. To sam pokazala tokom poplave i ekonomske krize obezbjedivši da sve funkcioniše, tokom teških pregovora izlazila kao pobjednik i zbog toga Teslićani treba da budu ponosni", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da želi da vidi ponovo razvijen ovaj kraj i da će se, ako dobije povjerenje građana, za to i zalagati.

Cvijanovićeva je dodala da želi da u Teslić dolaze ljudi, ne samo zbog lijepih plaža, banjskog kompleksa, sporta, već i kulturnih događaja koji su ranije okupljali ljude iz mnogo većih sredina.

"To je Teslić za koji ću se boriti", poručila je Cvijanovićeva i izrazila zadovoljstvo podrškom nekome ko se kandiduje na visoke pozicije, a dolazi sa područja Teslića.

Ona je istakla da neko ko je nosilac javne funkcije i ko je dobio podršku građana sa ovog područja mora objasniti kuda se kreće, šta je radio i šta namjerava da uradi.

Odgovarajući na pitanja o ekonomskoj i političkoj situacija, Cvijanovićeva je rekla da je svaki dobar projekat nevladinih organizacija dobio podršku Vlade Republike Srpske, naglasivši da, osim što služe široj društvenoj zajednici i donose određene koristi, ti projekti pružaju i mogućnost zaposlenja.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE