• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavić: Gradićemo stabilnu i jaku RS

Autor SRNA

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je na predizbornoj tribini koalicije DNS-NS-SRS u Derventi da će nakon predstojećih izbora ova koalicija, koja ima jasnu politiku i spremne ljude da grade jaku RS, biti odlučujući faktor u Srpskoj.

On je dodao da je ova koalicija izabrala put istine, koji je sporiji, ali pravedniji, a da je dokaz za to iz godine u godinu veće povjerenje koje im narod ukazuje na izborima.

"Razlikujemo se od drugih po mnogo čemu, nismo glasali za ukidanje vojske, stvaranje Uprave za indirektno oporezivanje, stvaranje silnih agencija na nivou BiH i još mnogo čega. Poštujemo volju naroda i provođenje Dejtonskog sporazuma", rekao je Pavić.

Nosilac liste koalicije za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici četiri Slavko Stojić rekao je da treba više pažnje posvetiti djeci i mladima, učiti ih pravim vrijednostima, stvarati ambijent da se živi od svoga rada, da mladi mogu formirati porodice i ostati živjeti na ovim prostorima.

Predsjednik NS-a Adam Šukalo rekao je da koalicija DNS-NS-SRS želi da promoviše novi patriotizam koji će spajati ljude i krajeve.

"Spremni smo da podnesemo izvještaj šta smo uradili u našoj zemlji i našoj djeci da živi bolje, da ostaje ovdje. Nosimo promjene koje su napredne i imamo zdrave snage koje mogu napraviti krupan iskorak i donijeti napredak", dodao je Šukalo.

Predizbornom skupu prisustvovao je i predsjednik SRS Dragan Đurđević koji je naglasio da ova koalicija donosi dobro Republici Srpskoj i da su ovo istorijski izbori, jer postoje velike šanse za dobar izborni rezultat.

Na tribini su predstavljeni kandidati koalicije za parlament Srpske u Izbornoj jedinici četiri Borko Kitić, Zoran Brković i Milorad Subić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE