• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić: U Zvorniku urađeno dosta

Autor SRNA

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Dušica Savić ocijenila je večeras u Zvorniku da je u ovom gradu u prethodnom periodu urađeno mnogo infrastrukturnih projekata.

Ona je navela primjer rekonstrukcije gradskih ulica, sanacije školskih objekata.

"Naravno, ima toga još dosta da se uradi i zato nam treba vaša podrška da nastavimo da razvijamo grad i njegove mjesne zajednice", rekla je Savićeva.

Savićeva je istakla da glasači 12. oktobra biraju da li će Republika Srpska da postoji i da se razvija putem koji je trasirao SNSD i predsjednik Milorad Dodik ili će, u protivnom, prestati da postoji.

Ona je pozvala birače da daju apsolutnu podršku kandidatu koalicije SNSD-DNS-SP Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske, kao i kandidatu za srpskog člana Predsjedništva BiH Željki Cvijanović.

"Cvijanovićeva će apsolutno znati na pravi način da u Sarajevu predstavlja Republiku Srpsku i da se bori za sve njene građane, što je jako važno", rekla je Savićeva.

Ona je naglasila da se odluke, koje se donose u Predsjedništvu, reflektuju i na Srpsku i na Federaciju BiH i da je zato jako važno ko će predstavljati Srpsku, a ko neće dozvoliti da se donese nijedna odluka na štetu građana Republike.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Obren Marković rekao je da su u prethodnom mandatu svi izabrani poslanici imali značajne rezultate koji su rezultirali mnogim infrastrukturnim ulaganjima u grad i cjelokupno područje opštine Zvornik.

On je pozvao birače da pravilno shvate ove izbore, da svi izađu, i, naravno, da glasaju za kandidate SNSD-a - za predjednika Republike Srpske Milorada Dodika, za člana Predsjedništav BiH Željku Cvijanović, za Lazara Prodanovića, koji je kandidat za Predstavnički dom Parmalenta BiH, kao i za kandidate za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dušicu Savić i Obrena Markovića.

Ističući da u ovoj predizbornoj kampanji kandidati SNSD-a ne pričaju mnogo o svojim političkim protivkandidatima, Marković je rekao da je kampanja SNSD-a usmjerena na bitna pitanja - kako ekonomski razvijati Republiku Srpsku i očuvati njen ustavno-pravni okvir.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE