• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Srpska je okvir za očuvanje srpskog naroda

Autor SRNA

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras u Novom Gradu da je Republika Srpska okvir za očuvanje srpskog naroda i za život svih naroda koju i njoj žive i poštuju je.

 Dodik: Srpska je okvir za očuvanje srpskog naroda Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Na predizbornom skupu SNSD-a, Dodik je naglasio da bi Srpska u slučaju da je izgubila Policiju, sada bila beznadežna u borbi sa islamskim fundamentalizmom, koji je prisutan širom svijeta, zbog čega se politika mora shvatiti kao ozbiljan posao i odgovor na mnoga pitanja, a ne mešetarenje.

Kandidat za člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da namjerava da koristi sve mehanizme predviđene ovom funkcijom da bi spriječila bilo kakve odluke koje nisu u interesu Republike Srpske, ali i da promoviše proaktivnu priču koja bi trebalo da posluži pri donošenju onih odluka koje neće biti nikome na štetu.

Kandidat SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici jedan Snježana Rajilić rekla je da će se zalagati za interese Republike Srpske u dijelu koji se odnosi na prenesene nadležnosti, te za otvaranje graničnih prelaza na rijeci Uni.

On je naglasila da su radna mjesta prioritet u planu SNSD-a koji namjerava realizovati.

Na javnoj tribini SNSD-a u Novom Gradu govorili su i nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici jedan Nikola Špirić, nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Drago Tadić i kandidati na ovoj listi iz Novog Grada Vanja Bajić, Milana Marinović i Milan Marinčić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE