• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD tužio CIK-u Savez za promjene

Autor SRNA

Centralna izborna komisija (CIK) BiH primila je podnesak SNSD-a koji se može smatrati inicijativom za pokretanje postupka po službenoj dužnosti protiv Saveza za promjene zbog dešavanja na tribini održanoj u Trebinju.

To je potvrdila Srni portparol CIK-a Maksida Pirić. Ona je napomenula da još ne može reći da li će biti elemenata za pokretanje postupka.

Na predizbornoj tribini PDP-a u Trebinju simpatizeri Saveza za promjene su za vrijeme govora aktuelnog gradonačelnika Slavka Vučurevića uzvikivali parole "Željka, ku.vo", "Mile, lopove" i "Igore, Turčine". Tribini je prisustvovao i predsjednik PDP-a Mladen Ivanić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da vrijeđanje premijera Srpske Željke Cvijanović predstavlja pokušaj stvaranja atmosfere linča, političkih pritisaka i tenzija u društvu.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić poručio je da bi CIK BiH morao da reaguje na govor mržnje opozicije na posljednjoj tribini PDP-a i simpatizera Saveza za promjene u Trebinju.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ma ne, bez tuzbe. To je njihov predizborni program, a narod nek bira

MONDO REPORTAŽE