• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavić: Čista obraza izlazimo na izbore

Autor SRNA

Predsjednik DNS-a Marko Pavić poručio je u Gradišci da koalicija DNS-SRS-NS, izlazi čista obraza na izbore sa četiri prioritetna zadatka - poboljšanje ekonomije, zapošljavanje, borba protiv kriminala i korupcije i socijalna politika.

Pavić je na predizbornoj tribini koalicije DNS-SRS-NS rekao da očekuje da će mandatar za sastav novi vlade Republike Srpske biti predložen iz ove koalicije.

On je naveo da DNS ne interesuju drugi, ali da su drugi zainteresovani za njih.

"Imamo pouzdane informacije da su predstavnici opozicije bili u pojedinim ambasadama, gdje su dobili zadatak da udare po DNS-u. Mi se za razliku od njih ponašamo kulturno i prema drugim strankama i prema građanima", rekao je Pavić.

Predsjednik NS-a Adam Šukalo rekao je da se nove vlasti moraju bolje odnositi prema resursima, budžetu i suzbijati nepotizam.

"Borićemo se za Republiku Srpsku sa novim dogovorom sa građanima i sa nizom reformskih zakona. Mi ćemo dati premijera iz svojih redova, koji će aktivno pregovarati i privlačiti investitore zajedno sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem", rekao je Šukalo.

Predsjednik SRS-a Dragan Đurđević kritikovao je pojedine političke stranke, jer ne poštuju ni predsjednika Republike Srpske, niti njene institucije.

"Ova koalicija će i poslije izbora biti jedinstvena i pokazaće šta može. Optimisti smo, jer imamo poštene i sposobne kandidate", rekao je Đurđević.

Na večerašnjoj tribini predstavljeni su kandidati za poslanike u Parlamentarnoj skupštini BiH i Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE