• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Dodik treba da vodi BiH!”

Arie Livne, šef Predstavništva RS u Izraelu i nezvanični ključni savjetnik premijera Srpske, kaže da u RS ne vidi boljeg od Dodika!

 “Dodik treba da vodi BiH!” Izvor: MONDO

Livne kaže da je Miloradu Dodiku svojevremeno preporučio da preuzme predsjedavanje Savjeta ministara BiH, jer smatra da bi  tako mogao više da doprinese razvoju RS, ali i cijele zemlje.

“ Međutim, Dodik je odbio moj prijedlog. Odgovorio mi je da voli svoj Aleksandrovac, porodicu, voli s prijateljima da ode na jagnjetinu, da zapjeva, da voli tu atmosferu i da je to njegov život”, rekao je u intervjuu za “Press RS” Livne.

Dodaje da je Dodik preveliki lokalpatriota.

“ Moja supruga mi je jednom rekla da je dobro što nisam žensko, jer nikome ne znam da kažem „ne". E, takav je i Mile Dodik! On je izuzetno dobar čovjek i to u politici ponekad može da bude mana. Ali, tvrdim da je Dodik najbolje rješenje za BiH i da međunarodna zajednica ne bi imala ništa protiv tog rješenja”, kaže Livne.

Rekao je još da je Milorad Dodik njegov veliki prijatelj i zato, kaže, ne može da bude potpuno objektivan.

“Međutim, potpuno objektivno tvrdim da je on izuzetno sposoban političar koji RS vodi pravim putem! Pri tome, smatram da ne treba pretjerano zaoštravati odnose sa SAD, jer treba poštovati činjenicu da je Amerika najveća svjetska sila! U svakom slučaju, ne vidim neku drugu ličnost koja bi bolje vodila RS!”, rekao je šef Predstavništva RS u Izraelu Arie Livne.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE