• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: SDS se neće odazvati konsultacijama

Autor SRNA

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić obavijestio je predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da se ova stranka neće odazvati konsultacijama sa predstavnicima političkih partija povodom imenovanja mandatara za sastav Vlade RS.

U dopisu se navodi da SDS nema skupštinsku većinu, pa ni potrebu da predlaže mandatara, te da su "koruptivni procesi kupovine narodnih poslanika i sastavljanje skupštinske većine na takav način, ne samo antidemokratski, nego i kriminalne radnje koje treba da ispitaju i sankcionišu nadležne državne institucije".

SDS smatra da je na takav način sakupljena skupštinska većina bez legitimiteta, a Narodna skupština Republike Srpske dovedena u situaciju da ima "poljuljan ugled kao najviša demokratska institucija vlasti u Republici.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da su stvoreni svi uslovi za početak konsultacija sa predstavnicima političkih partija o imenovanju mandatara za sastav vlade Srpske.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Uh odkud ti, begaj u rupu, pa kome ti da se odazivas gubitnice. Pa ti nisi sposoban ni da osvojis ni da kupis vecinu. Begaj, begaj sto prije sa svojim nesposobnim bukacima

MONDO REPORTAŽE