• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanović: Sramotna politika SDS-a u Gradišci

Autor SRNA

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je nova skupštinska većina, koju predvodi SNSD u Gradišci, realnost i da je ona jasno manifestovana.

Ona tvrdi da je apsolutno besmisleno i nezrelo da oni koji su tamo ranije imali skupštinsku većinu, a sada je izgubili, odbijaju da to prihvate.

"Ne znam zašto bi bilo kakvo tumačenje davalo Ministarstvo lokalne uprave ili Vlada Republike Srpske kad je tako jednostavno prebrojati odbornike i vidjeti koliko ih je na kojoj strani", istakla je Cvijanovićeva.

Na pitanje Srne kako gleda na činjenicu da je novokonstituisanoj većini u lokalnoj skupštini

 Gradiške onemogućeno da nesmetano vrši svoje funkcije, predsjednik Vlade Srpske nazvala je to "sramotom i dezorijentisanom politikom SDS-a, odnosno onog što je od SDS-a preostalo u Gradišci".

Cvijanovićeva je naglasila da je normalno da se odbornicima koji čine većinu omogući nesmetano vršenje funkcija i da se između bivšeg i novoizabranog predsjednika lokalnog parlamenta izvrši civilizovana primopredaja.

"Sasvim je besmisleno to što je bivši predsjednik lokalne skupštine odlučio da ignoriše činjenicu da više nije na toj poziciji i da šta god da sada radi, to više ne radi u tom kapacitetu.

Može svaki dan da glumi da ide na posao i da glumi da o nečemu odlučuje, može da glumi da je predsjednik lokalnog parlamenta, ali on to jednostavno više nije", konstatovala je Cvijanovićeva.

Što se Vlade tiče, rekla je premijer Srpske, Gradiška ima svoju novu skupštinsku većinu i odbornici koji je čine djeluju u skladu sa pozitivnim propisima.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Tesko. Tesko da nelo ovdje zna brojati do 20 a do 50 da i ne pricamo

MONDO REPORTAŽE