• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevandić: RS da zauzme stav o svojim praznicima

Autor SRNA

Potpredsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić smatra da parlament Srpske treba da zauzme stav o prijedlogu deklaracije povodom zahtjeva za ocjenu ustavnosti Zakona o praznicima RS pred Ustavnim sudom BiH.

"Poslanici treba da sarađuju na ovoj deklaraciji i da prestanu sa bilo kakvim raspravama, svađama i prepucavanjima, jer je ovdje riječ o ozbiljnim stvarima koje su iznad bilo kakvog partijskog pitanja", rekao je Stevandić danas novinarima u Banjaluci.

On smatra da je drugi najavljeni set reformskih zakona na čekanju i da neće biti razmatran u aprilu u parlamentu Srpske.

"Nemamo obrazloženja zašto ovaj set reformskih zakona neće biti razmatran u najavljenom vremenskom okviru", istakao je Stevandić.

On je rekao da će na sjednici parlamenta Srpske, koja je zakazana za 15. april, između ostalog biti razmatran izvještaj sa zajedničkih sjednica skupštinskih Odbora za bezbjednost i boračko-invalidske zaštite u vezi sa postupanjem Suda i Tužilaštva BiH, odnosno diskriminacijom srpskog stanovništva.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE