• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delić: PDP i SDS zajedno na lokanim izborima

Autor SRNA

PDP i SDS će na narednim lokalnim izborima imati zajedničke kandidate za načelnike u svim opštinama kako bi se snažno suprotstavili SNSD-u, DNS-u i SP-u, rekao je potpredsjednik PDP-a Dragiša Delić.

Delić je na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu rekao da će PDP nastaviti saradnju sa SDS-om, kao i pripreme za lokalne izbore 2016. godine.

"Cilj nam je da na lokalnom nivou preuzmemo sve opštine", istakao je on.

Delić je najavio da će Sabor PDP-a biti održan krajem septembra ili početkom oktobra na kome će biti izabrani novi organi.

On je dodao da će PDP učiniti sve da na lokalnim izborima postignu značajan iskorak koji će imati svoj uticaj i na opšte izbore 2018. godine.

Govoreći o ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj, Delić je ocijenio da "Srpska nema strategiju ni viziju kako izaći iz ekonomske krize".

"Bez dodatnog zaduživanja Republika Srpska neće moći izmiriti svoje obaveze niti servisirati zakonom predviđena davanja", smatra Delić.

On je rekao da PDP podržava borbu protiv terorizma, jer je to problem okruženja i svijeta zbog čega se treba snažno uhvatiti u koštac sa tim.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE