• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmanović: Stabilna vladajuća koalicija u Srpskoj

Autor SRNA

Predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović ocijenio je večeras da je koalicija ove političke partije sa DNS-om i SP-om stabilna, kao i većina u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

"Nema ni jedan problem koji bi se možda mogao očekivati kada je riječ o ovakvim koalicijama i sigurno je da imamo skupštinsku većinu", rekao je Radmanović za Radio–televiziju Republike Srpske.

On je istakao da oni koji pričaju o stvaranju nove skupštinske većine imaju pravo na to, jer je Srpska demokratsko društvo.

"Znamo da nemaju skupštinsku većinu i da je njihov koncept da se trude da do kraja godine naprave određene probleme", istakao je Radmanović.

On je naveo da je opozicija u Srpskoj, na bazi nekog snimka, počela da pravi problem kupovine poslanika i da nepotrebno priča o tome pola godine.

"Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik mi je obećao da će koalicija, koju predvodi SNSD, dati potpise za održavanje posebne sjednice parlamenta Srpske na kojoj bi bilo riječi o snimku. Sigurno je da nema nikakve kupovine poslanika sa naše strane, nego obrnuto, što ćemo dokazati na sjednici skupštine", istakao je Radmanović.

On je napomenuo da u SNSD dolaze članovi opozicije koji su razočarani u njen rad.

Radmanović smatra da je riješen problem sa poslanikom SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igorom Radojičićem.

"SNSD je velika politička partija i uvijek ima različitih mišljenja, a jedno je bilo i Radojičićevo. Čini mi se da je sve u redu, a to kažem, jer nikada se ne može tvrditi u ovako turbulentnim vremenima da se nešto novo neće dogoditi", rekao je Radmanović, ocijenivši da je dobro što se Radojičić vratio u poslanički Klub SNSD-a.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE