• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD: Ministri zaboravili na sve svoje obaveze

Autor SRNA

Savez nezavisnih socijaldemokrata ocijenio je da su ministri iz "takozvanog `Saveza za promjene`" u pokušaju da blokiraju reformske procese u RS zaboravili na sve svoje obaveze prema međunarodnim finansijskim institucijama.

 SNSD: Ministri iz BiH zaboravili na svoje obaveze Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

U saopštenju iz SNSD-a navodi se da je "najglasniji ministar Šarović koji želi da blokira donošenje Zakona o akcizama kojim treba da budu obezbijeđena sredstva za izgradnju autoputeva u Republici Srpskoj".

"Šarović je zaboravio da je u ime BiH guverner u Evropskoj banci za obnovu i razvoja (EBRD) sa kojom je BiH, odnosno Republika Srpska, potpisala Aneks Ugovora u vezi sa izgradnjom Autoputa Banjaluka – Doboj kojim je definisano povećanje akciza na naftne derivate", navedeno je u saopštenju.

SNSD ističe da će biti interesantno vidjeti kako će EBRD reagovati kada shvate da njeni guverneri blokiraju njihove ugovore.

Glavni odbor Srpske demokratske stranke odlučio je 19. septembra na sjednici u Banjaluci da ne podrži povećanje akcize za gorivo.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

vetgo

I ja sam protiv no ih akciza na naftu a i mislim da mi vac i placamo akcizu u iznosu 10 pf po litri giriva plus pdv a moramo placati i auto put pa neka izgradnju auto puta finansira preduzece Auto putevi od naplate auto puta

MONDO REPORTAŽE