• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićić: Biću kandidat za gradonačelnika

Autor SRNA

Predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SDS-a Mićo Mićić rekao je da je uvjeren da će biti kandidat za gradonačelnika Bijeljine.

Mićić je, nakon današnjeg sastanka predstavnika Saveza za promjene na nivou Bijeljine, podsjetio da je njegovu kandidaturu jednoglasno predložio Gradski odbor SDS-a i da je lider stranke Mladen Bosić rekao da će podržati prijedloge svakog gradskog odbora SDS koji je usaglašen sa Savezom za promjene.

"Praktično, to je potvrda moje kandidature", odgovorio je Mićić novinarima.

Prema njegovim riječima, na sastanku predstavnika Saveza za promjene, koji je održan u sjedištu SDS u Bijeljini, usaglašen je stav da se na lokalne izbore ide jedinstveno.

Na današnjem sastanku predstavnika Saveza za promjene na nivou Bijeljine nije potpisan dokument o kandidatu za gradonačelnika. Očekuje se da će za deset do 15 dana biti donesena odluka o kandidatima Saveza za predstojeće lokalne izbore.

Predstavnici PDP, NDP, SNS i SRS Republike Srpske u Bijeljini su nakon sastanka izrazili uvjerenje u izbornu pobjedu ove koalicije na lokalnim izborima i istakli da je to šansa i test da se pripreme za opšte izbore 2018. godine na kojima žele da osvoje vlast u Republici Srpskoj.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE