• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: Obračunati se sa kriminalom u Srpskoj

Autor SRNA

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić večeras je u Gradišci ocijenio da je Republika Srpska dovedena u nezavidan položaj, da kasne izdvajanja iz entitetskog budžeta i da je neophodno obračunati se sa kriminalom u Srpskoj.

Bosić je na javnoj tribini SDS-a istakao da je ovo prva u nizu tribina ove stranke po Srpskoj, tokom kojih će razgovarati sa svojim članstvom i građanima o narednim koracima i tražiti od njih podršku za neophodne promjene.

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić poručio je večeras da će se do kraja istrajno boriti protiv kriminala i korupcije, posebno političke korupcije u BiH i Republici Srpskoj, dodajući da je korupcija uzrok nezaposlenosti i opšteg siromaštva.

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović govorio je o aktivnostima ministarstva na čijem je čelu, o nastavku izvoza mesa u Tursku, mjerama koje bi trebalo da pomognu poljoprivrednom sektoru, posebno industriji mesa, te uvođenju plavog dizela za poljoprivrednike u BiH.

"Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama BiH otišao je u proceduru, i kada bude usvojen to će u manjoj mjeri pomoći poljoprivrednicima, koji trebaju da izvrše pritisak da se on usvoji što prije", rekao je Šarović.

Načelnik opštine Gradiška Zoran Latinović rekao je, uočio početka javne tribine, da je veoma važno poslati poruku građanima da treba praviti Republiku Srpsku u kojoj će zakoni važiti za sve građane, te izrazio nadu da će "Gradiška i dalje biti pozitivan primjer da se i u uslovima krize može napredovati".

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Gradiška Đorđe Krčmar, koji je i poslanik u parlamentu BiH, istakao je da Gradiška ima značajan poljoprivredni i ekonomski kapacitet, da ima najveći granični prelaz u BiH, te da je strateški značajna za Srpsku i BiH.

Na tribini je govorio i šef poslaničkog kluba SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vukota Govedarica.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Pun mi je kofer tvoje borbe i tog tvog ministra bezbjednosti. Drugo mnogo bi se moglo komentarisati o tvom postenju. Da nisi slucajno ti bez zaposlenja, postanar ili da hodas pjeske kao ja u sva ta tri slucaja.

M K.k.

Samo mi reci sta si ti isti si kao i ovi na vlasti mozda i gori od dodika .zivjela propast.kad narod nema mozga.

MONDO REPORTAŽE