• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: Srpska u teškom finansijskom stanju

Autor SRNA

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je večeras na javnoj tribini ove stranke na Sokocu da u Republici Srpskoj građani teško žive, ali da vlast to ne želi da prihvati.

"Republika Srpska klizi u finansijsko stanje iz koga neće moći izaći", rekao je Bosić na javnoj tribini SDS-a pod nazivom "Spasimo Srpsku, spriječimo pljačku", dodajući da će takva politika dovesti Srpsku u krizu.

Potpredsjednik SDS-a Mirko Šarović je istakao da je suštinska razlika između SDS-a i aktuelne vlasti u Republici Srpskoj konceptualne prirode po tri najvažnija pitanja - odnosu prema zajedničkim organima, prema korupciji i prema ekonomiji.

Visoki funkcioner SDS-a Dragan Mektić rekao je da Republika Srpska ima velike potencijale da bude razvijeno područje ali da taj razvoj sprečava korupcija, navodeći da je posredstvom korupcije i kriminala izneseno nekoliko milijardi KM iz Srpske.

Na večerašnjoj javnoj tribini govorili su i zvaničnici SDS-a Vukota Govedarica i Milovan Bjelica.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

nenad

Vjerovatno vi iz SDS ima recept za spasavanje RS. Kao profesor BATAZAR sa svojom carobnom formulom, abraka dabra i poteci ce med i mlijeko, ne cemo se sikirati, blagostanje ce da zavlada, djeci nece biti potrebno obrazovanje, posto ce se radjati sa visokim obrazovanjem, radnika i sirotinje nece biti, posto cemo svi biti gazdurine. Obavezno Sirijce vratiti iz Evrope u RS, posto ce nam trebati radna snaga. Itd itd itd. Dragi Bosicu najbolje bi ti bilo da se preselis kod Bakira, da mu budes bastovan, pod uslovom da te Bakir primi jer je velika guzva pred njegovim vratima od clanova SzP.

Gz

Sta ovo lupa. Ja mislio otvoren prozor.

MONDO REPORTAŽE