• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gavranović demantovao Čavića

Autor SRNA

Grad Banjaluka ne sprečava niti odobrava odvijanje najavljenih mitinga, nego izdaje odobrenja za korišćenje javne površine u skladu sa postojećim propisima, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

 Gavranović demantovao Čavića Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Povodom objavljene informacije da grad Banjaluka nije dao dozvolu za korišćenje Trga Krajine i Parka "Mladen Stojanović" za okupljanje najavljeno 14. maja, iz Uprave grada demantuju ove navode.

Iz gradske uprave napominju da je 3. maja Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske izdata dozvola za korišćenje javne površine u parku "Mladen Stojanović" 14. maja radi održavanja njihovih programskih sadržaja.

"Kako je Savez za promjene podnio zahtjev 4. maja za korišćenje javne površine u parku, taj prostor je već bio izdat i samim tim nije bilo moguće udovoljiti njihovom zahtjevu", navodi se u saopštenju.

Iz banjalučke Gradske uprave ističu da je grad Banjaluka, na osnovu zahtjeva koji je SNSD podnio 22. aprila, izdao dozvolu za korišćenje prostora na Trgu Krajine za njihove stranačke aktivnosti, te je ova stranka uplatila sredstva za troškove korišćenja javne površine.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

U kojoj stranci je gospodin Gavranovic??? Gradonacelnici bi trebali biti nezavisni kandidati, tako opozicija ne bi imala problema....

MONDO REPORTAŽE