• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NDP: Rješenja, a ne obećanja

Autor SRNA

Gradski odbor NDP Banjaluka saopštio je danas da su građanima Banjaluke potrebna rješenja, a ne obećanja.

Povodom današnje izjave kandidata SNSD-a, DNS-a i SP-a za gradonačelnika Igora Radojičića u vezi sa preispitivanjem rasporeda zona i smanjenjem iznosa u istim zonama za naplatu poreza na nepokretnosti, Gradski odobor NDP-a navodi da je republička i gradska vlast koju vodi SNSD donijela ovakav zakon i pravilnik o gradskim zonama i ovim naknadama.

"Više je nego jasno da današnja izjava Radojičića predstavlja samo nastavak politike SNSD-a kojom su građani Banjaluke obmanjeni", navodi NDP.

Gradski odbor NDP-a poziva građane da ne nasijedaju na predizborna obećanja SNSD-a i Radojičića jer je ta stranka previše obećavala građanima Banjaluke u protekle dve decenije i "glavni je krivac za stanje u gradskom budžetu".

Kandidat SNSD-a, DNS-a i SP-a za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je u Banjaluci potrebno preispitati raspored zona i smanjiti iznose prema kojima se u tim zonama naplaćuje porez na nepokretnosti, te smanjiti i druge naknade radi podsticanja stambene gradnje.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Da, trebaju ndm rjesenja. Al nije resenje da trabunjate samo o SNSD-u nego da mate resenje. Ipak "kombi" strankica tesko da nam to da

MONDO REPORTAŽE