• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić: Čavić gubi, pa priziva vanredno stanje

Autor SRNA

Kandidat SNSD-a, DNS-a i SP-a za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić kaže da je kandidat opozicije Dragan Čavić svjestan da će izgubiti na predstojećim lokalnim izborima i zato pokušava da uvuče najveći grad Srpske u vanredno stanje.

  Reagujući na Čavićev poziv da se obaveže na referendum na kojem bi se građani nakon godinu dana izjasnili o radu budućeg gradonačelnika, Radojičić je naglasio da će pravi referendum biti održan 2. oktobra, kada će građani izaći na birališta.

"Pošto Čavić očigledno zna da će da izgubi 2. oktobra, on bi, po svoj prilici, da i iduće godine idemo na vanredne izbore. Umjesto toga, Banjaluka će dobiti brzu i efikasnu Gradsku upravu, koju ću predvoditi i kojom će građani biti zadovoljni", naveo je Radojičić.

Radojičić je naglasio da Banjaluci ne treba nikakvo vanredno stanje kakvo Čavić pokušava da kreira i istakao da je kandidat opozicije pokušao da ga napravi i proljetos, organizovanjem protesta Saveza za promjene.

"On sada ponovo priziva neko vanredno stanje za iduću godinu. Banjaluci to ne treba! Banjaluci treba vlast koja se dobija na izborima, a ne vanrednim stanjima", poručio je Radojičić.

Radojičić je istakao da ne namjerava učestvovati u kampanji Čavića i sugerisao protivkandidatu da bi mu bolje bilo da to radi sa svojim izbornim štabom.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mmm

20 godina niste nista uradili,sjasite vise...

xy

Igore,imaš moj glas,ali lista za odbornike je tanka i imaćeš problema zbog skupštinske većine.

MONDO REPORTAŽE