• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kozarska Dubica: Zalijepljeni prvi plakati

Autor SRNA

Članovi koalicije SNSD-DNS-SP zalijepili su danas u Kozarskoj Dubici plakate povodom početka kampanje za lokalne izbore.

  Simbolično lijepljenje plakata počelo je ispred zgrade opštine u podne, a događaju su prisustvovali kandidati za odbornike u Skupštini opštine Kozarska Dubica iz SNSD-a, DNS-a i SP-a, te kandidat SNSD-a za načelnika ove opštine Radenko Reljić, čiju kandidaturu podružavaju navedene stranke.

Reljić je rekao da očekuje fer i korektnu izbornu kampanju u kojoj će biti promovisan program, a građanima ponuđeno ono od čega bi mogli bolje da žive.

Nosilac odborničke liste DNS-a Darko Banjac izjavio je da je simbolično lijepljenje prvih plakata postalo tradicija svih političkih partija.

"Mi nećemo nikoga prozivati, napadati, nego ćemo govoriti o svom programu i viziji Kozarske Dubice, o tome šta smo uradili, a možemo se pohvaliti sa mnogo stvari", naglasio je Banjac.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Jovica Šuman istakao je da ova stranka očekuje pobjedu Reljića u "trci" za načelnika.

"Očekujem da SNSD ponovo ima najjači klub odbornika u Skupštini opštine i da Kozarsku Dubicu učini mnogo boljim mjestom za življenje", kaže Šuman, koji je i nosilac odborničke liste.

Predsjednik SP-a u Kozarskoj Dubici Brane Miljatović rekao je da se SP uvijek korektno ponaša, pa tako i u izbornoj kampanji.

"SP spremno izlazi na izbore i očekuje uspjeh", naglasio je Miljatović, koji je i nosilac odborničke liste ove stranke.

U prijepodnevnim časovima, i druge političke partije u Kozarskoj Dubici lijepile su svoje plakate.

Za glasove 23.851 birača u Kozarskoj Dubici nadmetaće se 15 političkih subjekata, 14 političkih stranaka i jedan nezavisni kandidat.

Na kandidatskim listama za Skupštinu opštine je 260 kandidata koji će se nadmetati za 27 odborničkih mjesta, a za načelnika opštine Kozarska Dubica prijavljena su dva kandidata - Radenko Reljić, kojeg je kandidovao SNSD, i kandidat partije SPAS Branko Barać.

U Kozarskoj Dubici birači će glasati na 40 redovnih mjesta, te posredstvom mobilnog tima i na jednom biračkom mjestu za glasanje u odsustvu.

Predsjednik Opštinske izborne komisije Kozarska Dubica Stojan Krnjajić pozvao je sve aktere izbornog procesa na fer i korektnu kampanju, koja se završava 24 časa prije otvaranja birališta, odnosno 1. oktobra u 7.00 časova.

Izborna kampanja u BiH trajaće 30 dana, odnosno do lokalnih izbora koji su zakazani za 2. oktobar.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE