• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavić: Očekujem da ćemo osvojiti 100.000 glasova

Autor SRNA

Predsjednik DNS-a Marko Pavić poručio je da DNS na lokalne izbore ide pobjedničkim hodom i da očekuje da će ova stranka osvojiti 100.000 glasova.

"Ovaj broj je realan jer imamo ljude da to realizuju. Naši kadrovi imaju viziju jer znaju šta raditi i danas i sutra", rekao je Pavić danas na predizbornoj tribini DNS-a u Driniću.

Pavić je istakao da se program DNS-a zasniva na ravnomjernom razvoju svih opština.

On je rekao da je DNS dugo dio politike u Driniću i već pokazao da želi i da zna kako da gradi male lokalne zajednice.

"NJihov značaj je u tome što su one brana Republike Srpske i mi ih moramo jačati, ekonomski i natalitetom", istakao je Pavić.

On je rekao da tamo gdje je DNS na vlasti postoji razvoj, napredak, domaćinski odnos prema budžetu, zbog čega DNS treba da vodi i Drinić.

"DNS je stranka legalista, stranka koja poštuje Dejton i Ustav i nas nema u kriminalu i korupciji", poručio je Pavić i pozvao mještane i rukovodstvo ove opštine da na prirodnim dobrima prave kapacitete.

Potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović rekao je da se u ovoj opštini osjeća kao kod kuće.

"Ovdje se radi i gradi, a ima i djece, što je jako važno. Odbornička lista je sačinjena od mladih i veoma stručnih ljudi", rekao je Čubrilović.

Kandidat DNS-a za načelnika opštine Petrovac/Drinić Milan Grbić rekao je da su ekonomija i zapošljavanje prioritet ovoga kraja, ističući da će se kao načelnik, između ostalog, zalagati za infrastrukturno uvezivanje sa Ribnikom.

"Treba razvijati i dalje šumsko gazdinstvo jer je ono okosnica razvoja naše opštine i zato treba formirati zadrugu, koja će, uz pomoć struke biti drugi stub razvoja Drinića", rekao je Grbić, obraćajući se na tribini.

Predstavljeni su i kandidati za odbornike DNS-a u Petrovcu/Driniću i u Bosanskom Petrovcu.

Nosilac odborničke liste za Petrovac/Drinić Dragana Romčević rekla je da je Drinić uporište DNS-a, te da je u proteklim godinama urađeno mnogo i da je neophodna podrška glasača da se započeti poslovi završe.

"Brojne su humanitarne akcije koje smo organizovali ovde", rekla je Romčevićeva.

Tribini u Petrovcu/Driniću prisustvovali su i generalni sekretar DNS-a Dragutin Rodić, ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić i predsjednik Centralnog izbornog štaba DNS-a Dragomir Jovičić.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

To ponavljas ko papagaj

MONDO REPORTAŽE