• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vulin: Nudimo podsticajne politike

Autor SRNA

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka Predrag Vulin rekao je da ova stranka nudi mještanima Krupe na Vrbasu podsticajne politike kroz određena sredstva, jer novca ima, ali se neracionalno i netransparentno troši.

"Prvo ćemo uraditi reviziju rada gradske administracije i javnih gradskih preduzeća, a samim tim i Centra za razvoj i unapređenje sela. Napravićemo analizu gdje su se trošila sredstva za podsticaje poljoprivredne proizvodnje, voćarstva i stočarstva", poručio je Vulin na predizobornoj tribini u Krupi na Vrbasu.

On je naglasio da su problemi ovog naselja problemi ruralnog dijela Banjaluke, u koji se posljednjih 16 godina malo ulagalo.

"Mještani su nezadovoljni jer se `šminka` kanjon Vrbasa uz raftnig stazu, a veoma malo se ulaže u seoska područja", rekao je Vulin i dodao da su mještani nezadovoljni odnosom aktuelne gradske vlasti.

Vulin je naglasio da se mještani osjećaju nezaštićenim, jer se sporo rješavaju problemi uzrokovani poplavama i odronima, te naveo da se putevi ne održavaju i da nisu dobili nikakve podsticaje za razvoj stočarstva, voćarstva i poljoprivrede.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE