• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić: Korumpirani političari najveća opasnost

Autor SRNA

Na tribini Saveza za promjene u Nevesinju večeras je data podrška kandidatu SDS-a za načelnika opštine Momčilu Šiljegoviću, te poručeno da će Nevesinje i dalje ostati najjači bastion SDS-a u Republici Srpskoj.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić na predizbornoj tribini ocijenio je da se očigledno predsjednik SNSD-a Milorad Dodik "uplašio izbornih rezultata, pa se ide slikati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, ali da mu ni to neće pomoći na predstojećim izborima".

"Vi treba da odlučite ko će voditi ovaj grad... Ponovo se otvaraju priče o Dejtonu dva, reorganizaciji, trećem entitetu, ali to je stvar Hrvata i onih koji mrze Republiku Srpsku. Na nama je da čuvamo Republiku Srpsku. Korumpirani političari su najveća opasnost za Srpsku", poručio je Bosić i dodao da Srpskoj trebaju mladi ljudi koji će se brinuti o narodnim problemima.

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak rekao je na tribini Saveza za promjene u sportskoj dvorani "Nevesinjka" da će na oktobarskim izborima biti ostvarena još ubjedljivija pobjeda nego na onim prije četiri godine kada je trijumfovano u 60 odsto opština.

Govoreći o referendumu o Danu Republike Srpske, Crnadak je istakao da je 9. januar svetinja i da će se uvijek slaviti. On je rekao da ne zna hoće li referendum biti i održan, ali je istakao da je PDP glasao za referendum i da će ostati uz narod.

Potpredsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da je Nevesinje oduvijek bilo bastion SDS-a i da će to i ostati. On je naglasio da je kandidat SDS-a za načelnika opštine Nevesinje Momčilo Šiljegović čovjek od najvećeg povjerenja SDS-a i da zaslužuje da dobije povjerenje građana.

Član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević rekla je da postoji samo jedan pošten izbor u Nevesinju, a to je Momčilo Šiljegović.

Kandidat za načelnika ove opštine iz SDS-a Momčilo Šiljegović rekao je da je urađena strategija razvoja opštine Nevesinje kojom su predviđeni mnogi krupni projekti poput vjetroelektrane na Trusini čija gradnja počinje na proljeće, a što je investicija vrijedna 140 miliona KM. On je najavio i druge infarstrukturne projekte, poput vodosnabdijevanja.

"Nudimo miroljubivu i razumnu politiku, saradnju i zajedništvo koje je uvijek krasilo Nevesinje. Sa ovakvom politikom možemo u saradnju sa svim institucijama i privlačenje novih investicija u Nevesinje. Ono što nije završeno završićemo u naredne četiri godine, nastavićemo sa podrškom mladima i ruralnom razvoju", naglasio je Šiljegović.

Nosilac liste SDS-a za Skupštinu opštine Nevesinje Jovan Vasiljević naveo je da je ovo lista mladosti i znanja i da će SDS ići korak po korak, tražiti rješenja i otvarati nova radna mjesta.

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Republike Srpske Darko Matijašević pozvao je na podršku Šiljegoviću i rekao da će se 3. oktobra slaviti pobjeda.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Nevesinje Anto Šipovac rekao je da je večerašnji skup dokaz da će građani dati podršku SDS-u, ističući da ova stranka na izbore ide ojačana mladim i visokoobrazovanim ljudima koji će raditi u interesu naroda.

Na tribini su govorili i predsjednik Opštinskog odbora SRS Republike Srpske Suzana Kešelj, zamjenik predsjednika PDP-a Nevesinje Radivoje Radović i predsjednik nevesinjskog NDP-a Slavenko Kisić koji su pozvali građane da daju podršku listama Saveza za promjene i kandidatima koji rade u interesu naroda, te kandidatu za načelnika Momčilu Šiljegoviću.



Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ja. Ode Dodik da se slika s Putinom. A s kim se ti slikas jadjo moj? Od silne nekadasnje stranke SDS-a uspio si je srozati u rang nekakvog PDP-a i NDP-a

MONDO REPORTAŽE