• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanić: Mirjanić da podnese ostavku

Autor SRNA

Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić smatra da ministar poljoprivrede Stevo Mirjanić treba da podnese ostavku zbog, kako kaže, propasti "Farmalanda" iz Nove Topole.

"Ministar Mirjanić je direktno odgovoran za stanje u 'Farmalandu', kao i upravljačka struktura Robnih rezervi", tvrdi Stanić.

Na konferenciji za novinare u Banjaluci, posvećenoj stanju u "Farmalandu", Stanić je rekao da je Robnim rezervama u "Farmalandu" propalo deset miliona KM.

"Tamo više nema 596 junica i pet miliona KM vrijednosti stočne hrane, već samo 180 muznih krava", tvrdi Stanić, dodavši da zbog "Farmalanda" i sličnih nema posticaja u privredi.

Komentarišući otvaranje dionice auto-puta Prnjavor-Doboj, Stanić je rekao da to nije put SNSD-a, niti su resursi Republike Srpske resursi ove stranke, iako ih, kako kaže, svakodnevno koriste isključivo za predizbornu kampanju.

Tagovi

SDS

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kozak

Tamo je ekoloska katastofa,izvor zaraznih bolesti,o svemu zna i Mirjanic,Cojo,Gojic...al niko ne smije reagovati jer se zna pod cijom je sapom ta firma

MONDO REPORTAŽE