• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić u Lazarevu: Unaprijediti uslove za život

Autor SRNA

Kandidat SNSD-a, SP-a, DNS-a i Ujedinjene Srpske za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić poručio u banjalučkom naselju Lazarevo da će ova partija uraditi mnogo po pitanju vodovodne, kanalizacione i niskonaponske mreže u ovom naselju.

"Potrebno je riješiti i probleme nedostatka igrališta i sportskih terena, s obzirom na to da u ovom naselju ima mnogo djece", rekao je Radojičić novinarima prije početka predizborne tribine SNSD-a.

On je istakao da je Lazarevo naselje koje ima prigradski i gradski karakter, te su u njemu prisutni kombinovani problemi koje treba riješiti.

"Građanima ćemo predstaviti naš plan za narednih deset godina, te neka rješenja sa kojima ćemo krenuti već od januara, a to je reorganizacija Uprave grada i znatno promijenjen budžet za 2017. godinu", istakao je Radojičić.

On je poručio da se predizborna kampanja primiče kraju, te najavio još nekoliko većih skupova na kojima će SNSD predstaviti svoju listu kandidata.

"U tome svemu imamo i novi momenat, kojem ćemo posvetiti punu medijsku pažnju, te ćemo sve svoje tribine iskoristiti da pozovemo građane da izađu na referendum", rekao je Radojičić.

On je dodao da SNSD u dane vikenda, 24. i 25. septembra, kada se održava referendum, neće održavati nikakve stranačke aktivnosti, kako bi se sav potencijal uložio u organizaciju i upućivanje građana na značaj referenduma.

Bivši gradonačelnik Banjaluka Dragoljub Davidović poručio je na predizbornoj tribini da je Banjaluka grad u koji mnogi rado dolaze i koji je prepoznatljiv svuda.

"Na kandidatskoj listi SNSD-a su ozbiljni, odgovorni i obrazovani ljudi, koji imaju dovoljno snage i energije da Banjaluku nastave da uređuju", rekao je Davidović.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

zena-zmaj

Ova partija radi mnogo vec dugi niz godina, zato Banja Luka i izgleda ovako jadno. Vrijeme je da neko drugi radi isto mnogo, samo kako treba.

MONDO REPORTAŽE