• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tramp se izvinio Srbima zbog bombardovanja

U intervjuu za "Nedeljnik", predsjednički kandidat se izvinio zbog američke, a posebno Klintonove politike prema Srbima i najavio da će ukoliko postane predsjednik "ojačati našu vezu sa vladom u Beogradu".

Američki predsjednički kandidat Donald Tramp dao je magazinu "Nedeljnik" prvi intervju za istočnu Evropu i u njemu se "izvinio Srbima zbog bombardovanja i najavio novu politiku prema Balkanu ukoliko on pobjedi".

"Bombardovanje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svjetska rata, bilo je velika greška. Srbi su veoma dobri ljudi. Nažalost, Klintonova administracija nanijela im je dosta zla, ali i čitavom Balkanu, od kojeg su napravili haos", rekao je Tramp u intervjuu koji je objavljen i u izdanju "Nedeljnika" za Republiku Srpsku.

On se izvinio zbog američke, a posebno Klintonove politike prema Srbima i najavio da će ukoliko postane predsjednik "ojačati našu vezu sa vladom u Beogradu"

Tramp je u prvom intervjuu za srpske medije pričao i o odnosima koje će napraviti sa Putinovom Rusijom, borbi protiv ISIS-a, ali i njegovim šansama da pobjedi na predsjedničkim izborima u kojoj su, kako je rekao, svi mediji protiv njega.

Tramp je pozvao i srpske glasače u nekoliko najvažnijih država Ilinoisu, Indijani, Viskonsinu, Ohaju i Mičigenu da glasaju za njega.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE