• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Bileći: Odbornici se gađali mikrofonima

Autor SRNA

Konstitutivnu sjednicu Skupštine opštine Bileća danas je obilježio verbalni incident koji je mogao da preraste i u fizički sukob između odbornika SNSD-a i predsjednika Opštinskog odbora SRS "Srpska u sigurne ruke" Dražena Dunđera.

Nezadovoljan koalicionim dogovorom o raspodjeli funkcija, Dunđer je prigovarao i dobacivao načelniku opštine Bileća Miljanu Aleksiću dok se obraćao odbornicima, što je dovelo i do vrijeđanja i upućivanja neprimjerenih riječi među njima.

Nakon prepiranja, jedan od odbornika SNSD-a iščupao je mikrofon i njime gađao Dunđera, poslije čega je data pauza na kojoj je zasjedala Komisija za izbor i imenovanje, a koja je za predsjednika Skupštine predložila SDS-ovog člana Gligora Samardžića.

Odbornici SNSD-a nisu se saglasili sa ovim prijedlogom, te su za tu funkciju predložili LJubu Vukovića iz SNSD-a, koji je i u prethodne četiri godine bio na ovoj funkciji.

Konstitutivna sjednica, koja je održana 1. decembra, prekinuta je odmah nakon verifikovanja mandata odbornicima jer nije bilo potrebne većine za formiranje Komisije za izbor i imenovanje opštinskih funkcionera. Predloženi članovi komisije nisu dobili većinu, a Dunđer je i tada ukazao da nisu podržali prijedlog jer SNSD nije ispoštovao koalicioni sporazum o raspodjeli funkcija.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE