• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U BiH pojačane mjere bezbjednosti oko ambasada

Autor SRNA

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić izjavio je da za sada nema informaciju koja bi mogla ukazivati da je bezbjednosna situacija u BiH narušena i da može doći do nekih neželjenih posljedica.

 U BiH pojačane mjere bezbjednosti oko ambasada Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Vilić je naglasio da su, nakon ubistva ruskog ambasadora u Ankari i napada u Berlinu, pojačane mjere bezbjednosti oko ambasada i konzulata Turske, Rusije i Njemačke u Sarajevu.

"Nakon događaja u Ankari, naložene su pojačane mjere bezbjednosti, posebno kada su u pitanju ambasade Rusije i Turske, kao i neki drugi objekti. Nakon napada u Berlinu, pojačane su mjere bezbjednosti oko Ambasade NJemačke", rekao je Vilić.

On je naveo da sve informacije do kojih dolazi Direkcija razmjenjuje sa ostalim policijskim agencijama i shodno tome će praviti procjenu o tome koliko će biti prisutni kod tih ambasada i da li će smanjivati ili pojačavati utvrđene mjere bezbjednosti.

Vilić je napomenuo i da Operativna grupa za borbu protiv terorizma, u kojoj su predstavnici svih policijskih agencija, redovno razmjenjuje informacije i sve ono što bi moglo ukazivati da bi moglo doći do nekih neželjenih stvari, istakavši da bi to bio prioritet i uslijedila bi adekvatna reakcija.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE