• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvaničnici RS se upisali u knjigu žalosti

Autor SRNA

Predsjednik RS Milorad Dodik, premijerka Željka Cvijanović i ministar pravde Anton Kasipović danas su se u Kulturnom centru "Banski dvor" u Banjaluci upisali u knjigu žalosti, koja je otvorena zbog ubistva ambasadora Rusije u Turskoj.


Dodik je rekao da je čitav svijet mogao da vidi strahotu terorističkog akta u Turskoj gdje je ubijen ruski ambasador Andrej Karlov.

"Ostrašćeni radikal pucao je u ruskog ambasadora i odlučio da nastavi borbu onih koji su doprinijeli velikoj patnji u svijetu, ali i ovdje u našem regionu. Za nas je posebno bitno što smo u saradnji sa ambasadom Rusije u BiH otvorili knjigu žalosti u Banjaluci", rekao je novinarima Dodik.

On kaže da je teroristički akt u Turskoj opomena svima da poboljšaju bezbjednosne kapacitete, što će učiniti i Republika Srpska. Građani Republike Srpske danas su se do 18.00 časova mogli upisati u knjigu žalosti, a sutra će to moći od 10.00 do 16.00 časova.

Ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov ubijen je juče u napadu iz vatrenog oružja na otvaranju ruske izložbe fotografija u Ankari. Napadač je identifikovan kao 22-godišnji Mevlut Mert Altintaš, pripadnik policije u Ankari.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE