• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Danas i večeras obustava saobraćaja

Autor SRNA

U Banjaluci će danas biti obustavljen saobraćaj u brojnim gradskim ulicama zbog obilježavanja velikog hrišćanskog praznika Bogojavljenja i Kineske nove godine.

Zbog kretanja bogojavljenske svečane litije od Sabornog hrama Hrista Spasitelja do Gradskog mosta, od 11.00 do 14.00 časova biće obustavljen saobraćaj u ulicama kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Bulevara cara Dušana, Marije Bursać, na dijelu od Kninske ulice do Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića i na Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Ulice Đure Daničića.

Saobraćaj će povodom Bogojavljenja biti obustavljen i na dijelovima ulica Teodora Kolokotronisa, Patre, Isaije Mitrovića, Makarija Sokolovića, Slavka Rodića, LJupka Račića, braće i sestara Kapor i 22. aprila, a korekcije na linijama javnog prevoza mogu se pogledati na internet stranici Gradske uprave Banjaluke.

Kada je riječ o obilježavanju Kineske nove godine u Banjaluci, od 18.00 do 19.00 časova biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save /Narodno pozorište Republike Srpske/ do Bulevara cara Dušana.

Iz Gradske uprave Banjaluka saopšteno je da će se za vrijeme obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Ulice Marije Bursać do Aleje Svetog Save, izvršiti preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana i ulice - Kninsku, Vidovdansku i Vuka Karadžića, i dalje postojećom trasom.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE