• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladenović: Tijanić je napadnut u Palati pravde

Portparol DSS Andreja Mladenović osudio je, kako je rekao " napad na generalnog direktora RTS Aleksandra Tijanića u Palati pravde".

 Mladenović: Tijanić je napadnut u Palati pravde Izvor: MONDO

"Takve stvari ne mogu jednostavno da prođu i niko od vas koji vršite svoj posao ne sme na taj način da bude ugrožen. Ne sme da mu bude ugroženo kao prvo pravo na rad, a onda i njegov fizički integritet", rekao je Mladenović na radnom doručku sa novinarima u Beogradu.

Dodao je da koalicija DSS-NS "u startu osuđuje bilo kakvu vrstu agresije ili napada na bilo koga od predstavnika štampe i medija".

Mladenović je na radnom doručku najavio da će u nedelju u beogradskoj "Areni" biti održana velika konvencija koalicije DSS-NS, što će biti "pravi početak kampanje" za parlamentarne i lokalne izbore zakazane za 11. maj.

U hodniku Palate pravde u četvrtak se dogodio incident kada je član Liberalno demokratske partije (LDP) Miloš Luković dobacio Tijaniću: "Stidi se", posle čega mu je prvi čovek RTS-a udario šamar.

Luković je kazao da je bio revoltiran Tijanićevom ranijom izjavom: "Ako Đinđić preživi Srbija neće", pa mu je kazao: "Stidi se".

Međutim, Tijanić tvrdi da je član LDP-a pokušao da ga udari, zbog čega mu je ovaj opalio "očinski šamar".

U Palati pravde u četvrtak je bilo zakazano suđenje predsednici Komiteta pravnika za ljudska prava (YUKOM) Biljani Kovačević Vučo za klevetu i uvredu, po tužbi Tijanića, a Luković je suđenju želeo da prisustvuje.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE