• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić i Vulin kritikovali SPS

Bivši funkcioneri SPS Milorad Vučelić i Aleksandar Vulin kritikovali su rukovodstvo socijalista, optužujući ga za izdaju i moguću saradnju sa DS.

 Vučelić i Vulin kritikovali SPS Izvor: MONDO

Vučelić je, prilikom posete valjevskom odboru Socijalističke narodne stranke (SNS), rekao da je vrh SPS "prodao ideju socijalista", dok je Vulin kazao da je ovo "početak okupljanja socijalista".

"Taj marš se završava 11. maja da bi se nastavio", rekao je Vulin za TV Valjevo i dodao da je važno da se "časno ime socijalista ne ostavi ljudima koji to ne mogu da nose".

"Postoje socijalisti koji neće podržati DS i koji neće da trguju glasovima, koji se ne mire sa privatizacijom i koji kažu 'ne' NATO savezu i Evropi ovakvoj kakvu nude", rekao je Vulin, koji je bio i funkcioner Jugoslovenske levice.

On je ocenio da nema nijednog razloga da socijalisti "marširaju van crvenog barjaka" i dozvoljavaju "žuto blato na crvenoj zastavi".

TV Valjevo prenela je i izjavu potpredsednika i predsednika valjevskog odbora SNS Mihaila Jokića, koji je rekao da SPS više ne postoji posle "udrživanja sa Arkanom i Cecom" i koalicije sa Jedinstvenom Srbijom za vanredne parlamentarne izbore 11. maja.

U izveštaju sa skupa u SNS, Vučelić i Vulin su najavljeni kao borci za očuvanje lika i dela Slobodana Miloševića, odnosno kao direktor i odgovorni urednik levičarskog nedeljnika "Pečat".

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE