• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraljevo: Huligani upali u bolnicu, radnica povređena

Grupa od 15 huligana upala je u nedelju na prijemno odeljenje hirirurške bolnice u Kraljevu u potrazi za dvojicom učesnika tuče u selu Adrani.

 Kraljevo: Huligani upali u bolnicu, radnica povređena Izvor: MONDO

Huligani su upadom izazvali haos na prijemom odeljenju i u holu bolnice i pričinili materijalnu štetu na prijemnom odeljenju i lakše povredili službenicu centra Zagorku Kanović.

Portparol Kraljevačke policije Kristina Nikolić izjavila je Tanjugu da izgrednici još nisu privedeni, ali da je policija na terenu i radi na njihovom pronalaženju i identifikaciji.

Apelujući na istražne organe da pronađu počinioce, direktor Zdravstvenog centra "Studenica" dr Dragan Arsić je rekao da očekuje da državne institucije urade sve da bi zastitile osoblje i imovinu ne samo te bolnice, već i svih zdravstvenih ustanova u zemlji.

Dr Arsić je Tanjugu rekao da je u taj centar, posle tuče u obližnjem selu, jutros oko četiri sata upalo petnaestak huligana, tražeći dvojicu mladića koji su zatražili lekarsku pomoć

Huligani su bili naoružani bejzbol palicama, lancima i nunčakama, rekao je dr Arsić i dodao da su rušili sve pred sobom u potrazi za dvojicom mladića.

Prema njegovim rečima, materijalna šteta nije velika, ali je osoblje bolnice doživelo veliku traumu.

To nije prvi put da se dešavaju takvi incidenti, rekao je direktor centra, dodajući da je dežurna ekipa često meta takvih ispada.

Dežurni lekar, koji je prijavio policiji incident oko 5,20 sati, ispričao je da je kod njega, u društvu dvojice mladića, došao Dušan D. (21) sa lakšim povredama šake, kada je za njima je uletela grupa naoružanih huligana.

(agencije/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE