• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarović: Partnerstvo SZP-a i DNS-a je prirodno!

Autor mondo.ba

Potpredsjednik SDS-a Mirko Šarović najavio je u današnjoj štampi mogućnost koaliranja stranaka koje su činile Savez za promjene sa DNS-om Marka Pavića.

U intervjuu za "Nezavisne", Šarović je, odgovarajući na pitanje, da li podržava proces ukrupnjavanja opozicije u RS, koji predvodi PDP, rekao da bi najradije vidio proces ukrupnjavanja SDS-a, a onda dodao:

"Ako bi mi bilo dozvoljeno da razmišljam šire i slobodnije, u budućnosti, ali ne dalekoj, vidim realnim partnerstvo Saveza za promjene i DNS-a. To mi se čini prirodnim i moćnim, zar ne? Čak i sada logičnim mi se čini da sarađujemo u vezi s pitanjem sudbine rudnika "Ljubija". Već sutra bih sa gospodinom Pavićem otvorio razgovore o tome", naveo je Šarović.

Podsjetimo, o mogućnosti "izvlačenja" DNS-a iz vladajuće koalicije nedavno je za MONDO govorio i predsjednik NDP-a Dragan Čavić (više o tome na ovom LINKU).

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Realan

Pavić je umjeren čovjek i dobar političar!!! Dosta je pograničnim opštinama slanja direktora iz B.Luke odbornika u Opštinama, načelnika itd. a koji ne stanuju u tim opštonama, ne daju mještanima ni da dođu do izražaja.

Misirac

Što se šlihta Paviću. Stari lisac.

MONDO REPORTAŽE