• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Cvijanovićeva odgovorna za ekonomsku situaciju"

Autor SRNA

"Cvijanovićeva je posljednja koja može da govori o stubu srama", tvrde u SDS-u.

 SDS: Cvijanovićeva odgovorna za ekonomsku situaciju Izvor: Vedran Ševučuk/Mondo.ba
Izvor: Vedran Ševučuk/Mondo.ba

Srpska demokratska stranka smatra da predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović mora odgovarati, jer je, kako navode, odgovorna za tešku ekonomsku situaciju, odlazak mladih, uništeno zdravstvo, školstvo i javna preduzeća, ponižene borce i penzionere i ostalo.

Reagujući na izjavu Cvijanovićeve da lider SDS-a Vukota Govedarica i Savez za promjene “imaju rezervisano mjesto na stubu srama zbog načina kako se odnose prema građanima i institucijama Republike Srpske”, u saopštenju iz SDS-a se navodi da je “Cvijanovićeva posljednja koja može da govori o stubu srama”, jer je, kako kažu, na njega dospjela kada je “kupovinom papaka učestvovala u silovanju volje naroda koji je na izborima jasno rekao da nju ne želi”.

Gospođa Cvijanović bi trebalo da zna da je kupovina poslanika krivično djelo koje se u demokratskim društvima i pravno uređenim zemljama sankcioniše decenijskom zatvorskom kaznom”, saopšteno je iz SDS-a.

Iz SDS-a tvrde da, za razliku od Cvijanovićeve, “funkcioneri SDS-a ne obilaze kafane sa Bakirom Izetbegovićem, niti su se poput nje šepurili u centrali SDA”, te da im je žao što će, kako kažu, “takozvana premijerka ostati upamćena samo po lažima”.

Laž je da se gospođa Cvijanović bori za Republiku Srpsku, jer je pokazala da je spremna prodati njene nadležnosti za mrvicu od MMF-a”, tvrde iz SDS-a.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE