• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadićeva sitna knjiga, federalni gliser i Njemačka

Autor mondo.ba

Iako je ljeto uveliko počelo, na političkoj sceni je izuzetno burno na svim stranama. Dok se oni svađaju, uveliko troše i naše pare. Šta se dešavalo u prethodna 24 časa saznajte u MONDO brifingu.

U PAUZI BROJNIH OBAVEZA U DOMU NARODA, TADIĆ NAPISAO NOVO PISMO

Ognjen Tadić ponovo piše. U trećem pismu vrhu SDS-a koje je takođe završilo u medijima kao i sva prethodna, Tadić je predsjednika te partije nazvao dezerterom, a za situaciju u kojoj se trenutno nalazi okrivio i pojedine medije i novinare.

Što bi narod rekao, na čelu stranke nam je dezerter. Većeg poniženja i bruke za bilo kojeg člana Srpske demokratske stranke nema i sumnjam da može biti, imajući u vidu da nam mitinzi već dvadeset i dvije godine počinju i završavaju govorima da je „SDS stvorio Republiku Srpsku“, a da je „Milorad Dodik dezerter“. Time je već čuvenim brašnom TIP-500 zaprašena čitava stranka”, navodi, između ostalog, Tadić u pismu.

Pismo je objavljeno upravo u momentima dok je vrh SDS-a na sjednici Glavnog odbora birao potpredsjednike stranke. Istovremeno, juče su ispred prostorija gradskog odbora partije u Banjaluci protestovali i nezadovoljni članovi stranke iz Gradiške.

A ZA REGRES DVIJE I PO MILJE

Zaposlenima u institucijama BiH ovih dana na račune će da “legne” regres, da bi mogli kvalitetno da provedu godišnje odmore. Kako piše “Euroblic” za tu namjenu ove godine izdvojeno je oko 7,3 miliona maraka. Najniži činovnici dobiće po 300 maraka, ali posebno je zanimljivo da će sudijama i tužiocima za odmor biti iskeširano nevjerovatnih 2.433 marke.

DA LI STE ZNALI DA VLADA FBIH IMA GLISER???

Vlada FBiH još nije donijela odluku o prodaji luksuznog glisera kupljenog 2008. godine, a čija se vrijednost se procjenjuje na oko 150.000 maraka.

Ovu informaciju objavio je “Dnevni avaz” u današnjem izdanju, a dobar dio javnosti ostao je šokiran jer je nejasno zašto je Vladi FBiH uopšte potrebna ta vrsta prevoznog sredstva. Iz Vlade FBiH nije precizirano ko čuva gliser i ko ga uopšte i kada koristi.

DODIK O KANDIDATURI

Predsjednik Saveza nezavisnih socijademokrata Milorad Dodik izjavio je da će SNSD na izborima 2018. godine imati kandidate za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH.

Dodik je naveo da SNSD ima svoj stav o tom pitanju, ali da će o tome razgovarati sa koalicionim partnerom DNS-om, te naglasio da su moguće razne varijante.

On je napomenuo da se poslije dva mandata više ne može kandidovati za predsjednika Republike Srpske, ali je naglasio da će nastaviti da se bavi politikom i da vodi stranku.

"Mogu da se kandidujem za člana Predsjedništva BiH ili da budem nosilac neke od lista, tek ću vidjeti šta ću uraditi", rekao je Dodik za ATV.

B REPREZENTACIJA NJEMAČKA OSVOJILA KUP KONFEDERACIJA

Uvertiru pred "ono pravo" Svjetsko prvenstvo dobila je Njemačka!
Aktuelni prvak svijeta će naredne godine u Rusiji braniti trofej osvojen u Brazilu, a godinu dana pred najvažniji turnir u fudbalu osvojili su Kup konfederacija pobijedivši u finalu Čile minimalnim rezultatom.
Titulu "pancerima" donio je Lars Štindl nakon velike greške odbrane južnoamerikanaca kada je Timo Verner "opljačkao" Dijaza i asistirao saigraču iz napada, koji se tako sa njim i Leonom Goreckom izjednačio na prvom listu strijelaca sa po tri gola i oni će podijeliti "zlatnu kopačku" ovog turnira, dok je dva gola postigao još samo Kristijano Ronaldo.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE