• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Požari u RS: Noć bila teška, jutros bolje

Autori mondo.ba Autori Brankica Spasenić

Potpredsjednik Vlade RS Anton Kasipović kazao je danas da je situacija sa požarima u Republici Srpskoj, posebno na području Hercegovine, opština Ljubinje i Nevesinje, sinoć bila „jako teška“, ali da se vatra od jutros smiruje.

On je podvukao da se u koordinaciji sa Vladom RS, te u saradnji sa predstavnicima ugroženih opština i Civilne zaštite RS, sve informacije dva puta dnevno ažuriraju, te da je Vlada RS „spremna da učini sve da se pomogne ljudima na terenu“.

"Razgovarao sam i jutros sa načelnikom Ljubinja. Noć je bila jako teška, jutro je bolje i situacija se smiruje. Stigla je pomoć iz Banje Luke, Prijedora, Bijeljine i iz Vlade RS. Spremni smo u Vladi da učinim sve da pomognemo ljudima na terenu. U stalnom smo kontaktu sa načelnicima i Civilnom zaštitom. Ovo je prilika da priskočimo dole ljudima i pomognemo", kazao je Kasipović.

Predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović je istakao da „ne sumnja u solidarnost, ali da je važno da se sve koordiniše sa jednog mjesta“, jer je stanje na nekim područjima alarmantno i negdje gore repetitori i ugroženi su električni vodovi.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE