• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teslić: Trojica odbornika napustili SNSD

Autor mondo.ba

Savo Radić, Dragan Nikolić i Dijana Đekanović, tri sad već bivša odbornika SNSD-a u Tesliću, danas su napustili Klub odbornika ove stranke u Skupštini opštine i formirali Klub odbornika SNSD 1.

Razlog za ovo su, prema jednoj, njihovoj strani, "višemjesečni pritisci koji se provode nad njima i neslaganje s predsjednikom OO SNSD-a Draganom Bogdanićem", a prema Bogdanićevoj strani, "njihova višemjesečna saradnja sa načelnikom Teslića Milanom Miličevićem", inače predsjednikom GO SDS-a.

Kako pišu "Nezavisne novine", tokom današnjeg zasjedanja Skupštine opštine njih troje odluku o napuštanju Kluba su obrazložili time da primaju "višemjesečne prijetnje" te da se na njih vrše stalni pritisci "koji su kulminirali vandalskim činom nad porodičnim automobilom Dijane Đekanović", na kojem su, kako tvrde, izbušene gume i zaboden nož u krov.

Ona je sa skupštinske govornice izjavila da više ne može "da trpi brutalne prijetnje telefonskim pozivima i SMS porukama", dok je Nikolić naveo da je također dobijao pozive i SMS prijetnje.

Dragan Bogdanić, predsjednik OO SNSD Teslić, je za "Nezavisne" izjavio da će danas izaći sa saopštenjem za javnost.

"Želim samo da kažem da se radi o ljudima koji su nakon samih izbora počeli da sarađuju s načelnikom zarad svojih privatnih interesa - dobijanja građevinskih dozvola za svoje objekte. I vjerujte, niko iz SNSD-a nije imao razloga za ovo što se desilo gospođi Đekanović. Neko je ovo dobro inscenirao", rekao je Bogdanić.

Smatra da će OO SNSD Teslić "sada ojačati", te da "druga strana" neće moći da nadoknadi prelazak Dragana Savića, nekadašnjeg predsjednika OO Aktiva mladih SDS-a, u redove SNSD-a.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE