• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen biznismen Petar Dušanić (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori SRNA

Prnjavorski biznismen Petar Dušanić uhapšen je danas u Prnjavoru jer je sprečavao izvršenje radova na Autobuskoj stanici u ovom gradu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Iz policije navode da je Dušanić, zajedno sa svojim sinom, sprečavao rušenje jednog dijela Autobuske stanice u Prnjavoru te je zbog toga i uhapšen.

"Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, 31.07.2017. godine, u 10,50 časova su u Prnjavoru u ulici Jovana Dučića lišili slobode dva lica: P. D. (1958) i S. D. (1984) zbog ometanja državnih organa, privrednih drušatava u drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija prilikom pružanja asistencije urbanističko-građevinskoj inspekciji opštine Prnjavor.

Nakon kompletiranja predmeta nadležnom sudu će biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja po odredbama Zakona o javnom redu i miru", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Hapšenje Dušanića
Izvor: YouTube



Za jutros je bilo zakazano rušenje dograđenog dijela Autobuske stanice u ovoj opštini, čiji je Dušanić vlasnik.

Opštinsko odjeljenje za inspekcijske poslove u Prnjavoru nalog za rušenje dograđenog dijela Autobuske stanice izdalo je za 21. jul, ali je izvođaču tih radova preduzeću "Bunić kompani" iz Banjaluke bilo onemogućeno da izvrši zadatak, pa je rušenje odgođeno.

Načelnik ovog odjeljenja Suzana Švraka ranije je rekla da ovaj proces neće biti zaustavljen, odnosno da će dio koji je adaptiran bez potrebne dokumentacije biti srušen.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE