• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS: SNSD je agent interesa Hrvatske

Autor Agencije

Srpska demokratska stranka smatra da je SNSD u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH još jednom potvrdio da je ova partija, kako kažu, agent interesa Hrvatske.

 SDS: SNSD je agent interesa Hrvatske Izvor: Vedran Ševučuk/Mondo.ba
Izvor: Vedran Ševučuk/Mondo.ba


"Neshvatljivo je i sramotno da vrh SNSD-a i njihovi poslanici čak nisu smjeli da podrže poziv Hrvatskoj i EU da se ubrzaju aktivnosti na obezbjeđenju sredstava za gradnju mosta na Savi kod Gradiške, da se trasa preko Popova polja uvrsti u dio Jadransko-jonskog auto-puta čime bi oživjeli Hercegovinu, te da se pokrene projekat revitalizacije 'Unske pruge' od Novog Grada", navodi se u saopštenju iz SDS-a.

Iz SDS-a ocjenjuje da je neshvatljiva "snishodljivost SNSD-a prema Hrvatskoj, koja ide do te mjere da, ne samo da ne smiju osuditi povampireno ustaštvo i pokliče 'Za Dom spremni', kao ni činjenicu da Srbi nisu konstitutivni u tri kantona sa hrvatskom većinom, nego se ne osuđuju pozvati na afirmaciju ekonomskih interesa Republike Srpske jer ne znaju šta o tome misli HDZ u Hrvatskoj"

Tagovi

SDS

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dalibor

Ajde vec jednom prestanite da optuzujete jedni druge. Ako imate argumente, vidljive dokaze, da su oni drugi nesto zabrljali to objavite. I nemojte jednom, nego svaki dan minimalno jednom u svim raspolozivim sredstvima. A ne ovako, ovi izdajnici u Sarajevu, ovi drugi u Zagrebu, a napaceni narod nema za osnovne zivotne potrebe. Konkretne i vjerodostojne podatke, a ne lajanje na zvijezde!

MONDO REPORTAŽE