• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradiška: Bivši ''ezdeesovci'' prešli u DNS

Autor SRNA

Odbornik u Skupštini opštine Gradiška Saša Lazić i još 11 bivših članova Opštinskog odbora SDS-a postali su danas članovi DNS-a.

 Gradiška: Bivši ''ezdeesovci'' prešli u DNS Izvor: Mondo/Dušan Volaš
Izvor: Mondo/Dušan Volaš

  Među njima je i Marko Krčmar, sin Đorđe Krčmara, poslanika u Predstavničkom domu parlamenta BiH, koji je početkom septembra podnio ostavku na članstvo u Glavnom odboru SDS-a i najavio da će u parlamentu BiH djelovati u interesu Republike Srpske i ljudi koji su ga birali.

Na konferenciji za medije, kojoj su prisustvovali i predsjednici regionalnog i opštinskog odbora DNS-a Dane Malešević i Vladimir Janković, Lazić je istakao da su korektno primljeni u DNS-u i da će se narednih dana u ovu stranku učlaniti još najmanje 20 bivših članova opštinskog i mjesnih odobra SDS-a.

"Od danas se osjećamo kao jedno i radićemo u interesu DNS-a, koji ide krupnim koracima ka tome da postane druga stranka na području Gradiške", rekao je Lazić.

On je pozvao sve članove SDS-a, koji su ga podržavali, da zajedno sa ostalim članovima DNS-a grade jaču stranku.

Lazić je naglasio da u toku pregovora za pristupanje DNS-u nije bilo nikakve trgovine i "pijace", da su svi korektno prihvaćeni, te da će biti zastupljeni u organima stranke.

"Dostojno ćemo predstavljati DNS, to ćemo u narednom periodu pokazati radom na terenu i uvjerićete se kolika je snaga nas koji dolazimo u DNS", dodao je Lazić.

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Dane Malešević poželio je dobrodošlicu novim članovima "u stranku koja svake godine ima sve više pristalica i značajno raste na svakim izborima".

"Nadam se da ćemo sa ljudima koji su danas pristupili DNS-u znatno ojačati stranku u Gradišci, što će biti i doprinos ukupnom jačanju DNS-a. NJima mogu samo da kažem da će od danas imati sva prva, ali i obaveze, kao i drugi članovi stranke", naglasio je Malešević.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Vladimir Janković naveo je da će, pristupanjem odbornik Saše Lazića DNS-u, u odborničkom klubu ove stranke u SO Gradiška sada djelovati četiri odbornika.

"Želim dobrodošlicu svim ljudima koji su danas pristupili stranci, da se u DNS-u osjećaju slobodno i da ispolje svu svoju političku volju koju nisu mogli u proteklom periodu", rekao je Janković, koji je i odborniku u lokalnom parlamentu.

Janković je izrazio uvjerenje da će dolaskom novih članova, ali i daljim jačanjem stranke, DNS na narednim izborima biti druga stranka po broju glasova u Gradišci.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE