• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Hercegovini se još uvijek bore s požarima

Na području istočne Hercegovine aktivno je osam požara koji ne ugrožavaju stambene objekte i imovinu građana, rečeno je Srni u Regionalnom centru Republičke uprave Civilne zaštite čije je sjedište u Bileći.

 U Hercegovini se još uvijek bore s požarima Izvor: Mondo/Goran Sivački
Izvor: Mondo/Goran Sivački

"Na području opštine Bileća aktivni su požari u Dolušama, Baljcima i Podgorju, koji ne prijete stambenim objetima, a na terenu su tri vozila", navode iz Centra i dodaju da su požari na Osmić gomili i Bukovom vrhu stavljeni pod kontrolu.

U Gacku je aktivan požar na Braićevićima, gdje u blizini kuća gori trava i nisko rastinje, a na terenu je jedno vatrogasno vozilo. Požari na Cernici i Koritima su stavljeni pod kontrolu.


Kako su saopštili iz Centra, na području opštine Nevesinje aktivan je požar u Krekovima, gdje gori cerova šuma, a na terenu su dva vatrogasna vozila. Požar na Zalomu je i dalje aktivan, ali je na nepristupačnom terenu i ne gasi se.

U LJubinju, Berkovićima i Trebinju nema aktivnih požara.

U Centru navode da je na terenu više ekipa vatrogasaca iz vatrogasnih jedinica sa područja istočne Hercegovine koji sprečavaju širenje požara.

Hercegovački vatrogasci danima se bore sa požarima, pa su više puta apelovali na stanovništvo da ne pali vatru na otvorenom prostoru.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE