• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akcija Taksa: Pritvor za 18 "krijumčara"!

Tužilaštvo BiH uputilo prijedlog za određivanje pritvora za 18 osoba koje su uhapšene zbog sumnje da su krijumčarila visokotarifnu robu.

 Akcija Taksa: Pritvor za 18 "krijumčara"! Izvor: MONDO

Uglavnom  je  riječ   o visokotarifnoj robi, novcu i mobilnim telefonima, čija vrijednost za sada iznosi više stotina hiljada KM, potvrđeno je u Tužilaštvu.  

Tužilaštvu BiH su predate ukupno 42 osobe, od kojih je dvadesetak aktivnih policajaca kantonalnih MUP-ova u FBiH i MUP-a Republike Srpske, koji su uhapšeni u akciji ''Taksa'' zbog sumnje da su krijumčarili robu.

Portparol Tužilaštva Boris Grubešić je istakao da je akcija "Taksa" jedna od najvećih združenih policijskih akcija u BiH, u kojoj je učestvovalo više stotina policijskih službenika.

"Riječ je o koordinisanoj međuentitetskoj akciji u kojoj su učestvovali policijski organi RS i FBiH. Oni nam šalju izvještaje koji se objedinjuju i prosljeđuju tužiocu Specijalnog odjeljenja za organizovani kriminal", rekao je Grubešić.

U zajedničkoj akciji policijskih snaga BiH na području Hercegovine učestvovalo je više od 200 policijskih službenika MUP-a RS, Federalne uprave policije i kantonalnih MUP-ova. Akcija je izvedena po nalogu Specijalnog odjeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva BiH. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE