• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obilježena krsna slava policije Srpske

Ministarstvo unutrašnjih poslova obilježilo je krsnu slavu Svetog arhangela Mihaila- Aranđelovdan.

 Obilježena krsna slava policije Srpske  Izvor: MONDO

Služenjem parastosa poginulim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske (RS) u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Istočnom Sarajevu i lomljenjem slavskog kolača, policija Srpske je obilježila krsnu slavu Svetog arhangela Mihaila - Aranđelovdan.

Ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo rekao je da je u proteklom otadžbinskom ratu živote izgubilo 765 policajaca, a da je danas u Ministarstvu zaposleno 6 884 lica, od čega je 5 178 policijskih službenika.

Na svečanom prijemu, Čađo je uručio srebreni znak Policije RS predstavnicima opština Istočno Novo Sarajevo, Novi Grad i Prijedor.

Ministar unutrašnjih poslova Srpske promovisao je pripadnike policije koji su postigli izuzetne rezultate u radu. Njih 11 nagrađeno je novčano, 50 odsto od plate, dok je 17 policajaca dobilo zahvalnice.

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik čestitao je ministru unutrašnjih poslova RS Stanislavu Čađi i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) krsnu slavu, Svetog arhangela Mihaila, saopšteno je iz Biroa za odnose za javnošću predsjednika Republike..

"Ovom prilikom želim da pripadnicima MUP-a RS odam priznanje za dosadašnje angažovanje i poželim puno uspjeha u daljem radu", navodi se u čestitki predsjednika Dodika.

Predsjednik Republike izrazio je uvjerenje da će u narednom periodu svi zajedno nastaviti sa poboljšanjem organizacionog, kadrovskog i materijalnog stanja u Ministarstvu, što će njegovim pripadnicima omogućiti postizanje još boljih rezultata u ostvarivanju osnovnih funkcija i zaštiti lične i imovinske bezbjednosti građana.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE