• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Učesnici presretnutog razgovora su Milan Krsmanović i Goran Višković, a ne Radovan Višković

Autor SRNA

Stranka demokratske akcije (SDA) i mediji pod njenom kontrolom nastavljaju sa brutalnim blaćenjem predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića ne birajući sredstva kako bi prikrili podjele u ovoj političkoj partiji i sukob na relaciji Tužilaštvo - Sud BiH.

 Mediji: Učesnici presretnutog razgovora su Milan Krsmanović i Goran Višković, a ne Radovan Višković Izvor: Vlada Republike Srpske

Posljednji navodni "dokaz" - transpkript presretnutog razgovora koji je objavljen u medijima pod kontrolom SDA još jedan je primjer da se sredstva ne biraju kada treba "udariti" na Republiku Srpsku, njene institucije i zvaničnike, a iz koga je vidljiva jasna namjera da se po svaku cijenu ime Radovana Viškovića dovede u vezu sa događajima u i oko Srebrenice s ciljem davanja podrške lažnom svjedočenju zaštićenog svjedoka Tužilaštva BiH.

U tom dokumentu, koji je objavljen u pojedinim sarajevskim medijima, nigdje ne piše ime Radovan, već samo prezime Višković.

Novinska agencija Republike Srpske - SRNA u posjedu je originalnog dokumeta trasnkripta presretnutog razgovora iz kojeg se jasno vidi da su njegovi učesnici Milan Krsmanović i Goran Višković, a ne Radovan Višković.

Pri tome, važno je naglasiti da se ime predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića ne spominje ni u jednoj presudi Haškog tribunala koja se odnosi na procesuiranje događaja u i oko Srebrenice u julu 1995. godine.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE