• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaći proizvodi za razvoj tržišta u BiH

Tržište Bosne i Hercegovine bogatije je za jednog domaćeg proizvođača.

 Domaći proizvodi za razvoj tržišta u BiH Izvor: MONDO

Kompanija Dukat doo predstavila je nove proizvode na prezentaciji održanoj u Piano baru Hotela Bosna u petak. Svi prisutni mediji imali su priliku da se upoznaju sa novim brendovima kompanije, Hellena i MaxClean.

Šamponi Hellena pripadaju grupi kozmetičkih proizvoda najmijenjenih za pranje i njegu različitih tipova kose, prvenstveno za porodičnu upotrebu.  "Dva dana nakon što su se našli u prodaji proizvodi su počeli da izlaze sa polica. Sve pozitivne pov
ratne informacije su na temu kvaliteta proizvoda na šta smo u ovom momentu jako ponosni jer se naša odluka da ustrajemo na kvalitetu pokazala kao ispravna,“ istakao je Goran Lazić, direktor prodaje kompanije Dukat.


Sredstva za čišćenje MaxClean dijele se u dvije grupe, deterdženti za pranje posuđa i čistače za razne površine u domaćinstvu.  U domenu čistača, MaxClean raspolaže sa pet različitih vrsta za različite površine, od kupatila do najtvrdokornijih masnoća na grilovima.

"Pristupačnom cijenom, modernom ambalažom, i kvalitetom bez problema uspijevamo da dođemo do ciljne grupe. S obzirom na dugogodišnje iskustvo kompanije Dukat u distributerskim poslovima, uspjeh smo svakako očekivali, i nastavićemo da se trudimo da domaći proizvod dobije zasluženo mjesto u samom vrhu domaće privrede,“ istakao je  Perica Repajić, direktor kompanije.

Kompanija ima u planu da u narednom periodu na tržište izbaci i tečni abraziv vrhunskog kvaliteta. (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE