• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik o pojeftinjenjima: "Važno je da olakšamo građanima teret povećanja cijena"

Autor Dušan Volaš

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo što će od sutra u Srpskoj početi kampanja koja će obuhvatiti 50 proizvoda koji će građanima biti dostupni uz značajno nižu maržu, a u kojoj učestvuje 19 proizvođača, četiri distributera i 22 trgovca.

 Dodik o pojeftinjenjima u RS Izvor: Srna/Nenad Stupar

"U ovom izazovnom vremenu važno je da i dopunskim aktivnostima olakšamo građanima teret povećanja cijena", naglasio je Dodik.

Dodik je istakao da je kampanjom "Društveno odgovorni" Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, na čelu sa resornim ministrom Denisom Šulićem, prepoznata mogućnost i prilika za društveno odgovorno poslovanje u Srpskoj kao vid pomoći stanovništvu, na šta je, kako je istakao, veoma ponosan.

"Zahvalan sam svima koji su se do sada uključili u ovu društveno odgovornu kampanju i pokazali solidarnost, te izražavam očekivanje da će se akciji u narednom periodu pridružiti i drugi privredni subjekati", napisao je Dodik na platformi "Iks".

Predsjednik Srpske je naglasio da je spremnost da se pomogne drugima vrlina, koja ne smije biti obezvrijeđena.

"Stoga, društveni angažman svakog od 19 proizvođača, četiri distributera i 22 trgovca koji su se uključili u ovu akciju treba dodatno apostrofirati", naveo je Dodik.

Akciju snižavanja cijena domaćih proizvoda, kao vid pomoći stanovništvu, inicirao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Mogućnost proširenja kampanje "Društveno odgovorno" dogovorena je na sastanku premijera Republike Srpske Radovana Viškovića sa predstavnicima trgovaca, dobavljača i domaćih proizvođača.

U fokusu ove kampanje je iskazivanje solidarnosti prema potrošačima plasiranjem proizvoda po nižim cijenama u prodajnim objektima u Srpskoj.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Nisi se ti ugojio tako od paštete

MONDO REPORTAŽE