• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turska ugostila predstavnike devet firmi iz RS

Autori mondo.ba Autori SRNA

Predstavnici devet firmi iz oblasti tekstilne industrije iz Republike Srpske učestvuju na tri sajma u Istanbulu, koji počinju danas i traju do 8. februara

Privredna komora Republike Srpske, organizovala je posjetu predstavnika tekstilne industije Srpske tri sajma u Istanbulu, koji počinju danas i traju do 8. februara.

Riječ je o 32. Sajmu tekstila, tkanja i trikoraže "Tekspo Evroazija 2015" (Texpo Eurasia 2015"), 12. sajmu prediva i 12. Internacionalnom sajmu trikotaže i donjeg veša "Ifekspo" (Ifexpo).

Delegaciju iz Republike Srpske čini 14 predstavnika kompanija "Ekskluziv lanžeri" (Exclusive Lingerie) Banjaluka, "Sana linea" Kostajnica, "NBM" Kozarska Dubica, "Milteks" (Miltex) Banjaluka, "Dijana tekstil" Srbac, "Toplet" Gradiška, "DS dizajn" (DS Design) Čelinac, "Neno" Teslić i "Glorija lajn" (Gloria Line) Banjaluka.

"Sajam će omogućiti razmjenu iskustava i upoznavanje predstavnika naših privrednih društava sa novim tehnologijiama u oblasti tekstila i trikotaže. Na sajmu će, između ostalog, biti predstavljene i razne vrste prediva, odjeća od trikotaže, rublje i kupaći kostimi, te mašine za tkanje, pletenje, tekstilne hemikalije i boje", saopšteno je iz Privredne komore Republike Srpske.

U saopštenju se dodaje da je nastup domaćih privrednika na sajmovima u Istanbulu organizovan u saradnji sa zvaničnim zastupnikom sajma "Tudžap" (Tuyap) u Istanbulu, Adonis grup iz Skoplja koji u saradnji sa "Tudžap" sajmom i predstavnicima preduzeća iz Srpske pokriva troškove smještaja za dvije noći i troškove ulaza na sajam.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE