• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Unaprijedite poslovanje uz podršku Consultin tima

Autor mondo.ba

U vremenu dinamičnih i vrlo učestalih promjena, iniciranih kako globalnim trendovima tako i sve učestalijim rizicima u sferama na koje realni biznisi i privrednici ne mogu uticati, vođenje sopstvenog biznisa postalo je teže nego ikada.

Konkurencija je iz dana u dan sve veća i oštrija, dok nedovoljna razvijenost tržišta, potpomognuta neadekvatnim i komplikovanim zakonskim, a posebno podzakonskim uredbama, predstavljaju dodatne otežavajuće faktore. Sve ovo zajedno za posljedicu ima, nažalost, sve zastupljenije trendove koji se odnose na sve evidentniju nelikvidnost, a što vodi  negativnom poslovanju, pa i gašenju privrednih subjekata.

Dosta biznisa započetih, prije i za vrijeme perioda hiperprodukcije, trenutno se suočava sa posljedicama i negativnim efektima koji se ogledaju, prije svega u činjenici da su ih u određenoj fazi razvoja, njihovi biznisi „prerasli“, što vodi do prvih ozbiljnih problema. Nažalost, veliki broj biznisa nije ni svjestan da se upravo sada nalaze u ciklusu koji će u mnogome determinisati njihovu budućnost, pa tome ne pridaju adekvatnu pažnju.

Sve navedeno dovelo je do toga da se danas fokus mora staviti na znanje, kreiranje kvalitetne infratsturkture, te realnija očekivanja u odnosu na ranije prisutnu hiperprodukciju koja je determinisala period 2000 – 2005. godine, period kada su baš svi mislili da sve znaju i da su veliki privrednici. Upravo ovo je predstavljalo jedan vještački balon generisan kreditnim sredstvima banaka, za koji se naknadno ispostavilo da je u principu dugoročno bio i kontraproduktivan.

„Da bi trenutno biznisi mogli da se nose sa ovakvim tržišnim prilikama, menadžeri i vlasnici kompanija moraju biti samosvjesniji svojih slabosti, te raditi na unapređenju istih i to jače i predanije nego ikada.“ 

Da bismo pobijedili na tržišnoj utakmici u XXI vijeku, neophodno je daleko više znanja i sposobnosti nego što je to bio slučaj ranije. Više ne možemo sve da radimo sami. Potrebna je kvalitetna stručna pomoć, pomoć nekoga ko nije „srastao“ sa biznisom koji treba da iskontroliše i analizira, pomoć bez emocija zasnovana na fundamentalnim pokazateljima i apsolutnim vrijednostima zbog kojih se u krajnjem slučaju svako od privrednika i upustio u ovu tržišnu utakmicu. Jedino na takav način, dugoročno možete unaprijediti postojeće biznise te stvoriti pretpostavke koje omogućavaju razvoj i prosperitet biznisa.  

Upravo zbog navedenog, a prevashodno sa ciljem pružanja nepristrasne, profesionalne i stručne pomoći, te podrške privrednim subjektima, 2013. godine, osnovana je kompanija CONSULTIN, čiji Tim je spreman da zajedno sa svojim Klijentima u svakom trenutku odgovori na sve poslovne izazove sa kojima se isti suočavaju.

Od skora Consultin se sa svojom partnerskom kompanijom Consultin Business software solution može pohvaliti i partnerstvom sa Microsoftom i to u dijelu jednog od svjetski najkvalitetnijeg i najsveobuhvatnijeg ERP rješenja (Microsoft Dynamic Navision) i Microsoft CRM-a.

Od samog početka Consultin Timu je u isključivom fokusu Klijent i zadovljstvo Klijenata. Cilj Consultin Tima jeste, pored podrške i pomoći, da podstakne sposobnost privrednika za stvaranjem novih vrijednosti, da omogući privrednicima lakšu kontrolu poslovanja, upravljanje rizicima, te da u konačnici omogući pomoć i podršku privrednicima sa ciljem unapređenja poslovanja.

Zahvaljujući velikom iskustvu i prethodnim rezultatima članova Tima, kao i uspostavljenoj saradnji sa izuzetno kvalitetnim i provjerenim stručnim saradnicima i poslovnim partnerima, Consultin je u mogućnosti da u svakom trenutku pruži najširi spektar usluga koje će doprinijeti ostvarenju postavljenih ciljeva Klijenata.

Stoga, ukoliko želite da unaprijedite svoje poslovanje, neka Vam Consultin bude prvi izbor.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE