• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Učesnici protesta u Kosovskoj Mitrovici protiv SSP

Srbi okupljeni na protestu u severnoj Kosovskoj Mitrovici dizanjem ruku izjasnili se protiv Sporazuma sa Evropskom unijom.

 Učesnici protesta u Kosovskoj Mitrovici protiv SSP Izvor: MONDO

Više hiljada građana severnog Kosova i Metohije okupljenih na protestu u severnoj Kosovskoj Mitrovici izjasnilo se u utorak dizanjem ruku protiv potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije sa Evropskom unijom.

Obraćajući se građanima okupljenim na centralnom gradskom trgu, predsednik Srpskog nacionalnog veća severnog Kosova Milan Ivanović je u ime organizatora rekao da Srbi iz Pokrajine neće prihvatiti potpisivanje tog sporazuma.

Severna Kosovska Mitrovica je danas centar srpske borbe i glavni grad srpstva u kome se brani celovitost zemlje i njene granice jer ovde su najhrabriji i najmoralniji Srbi, rekao je Ivanović i naglasio da srpski narod neće biti narod ako u sastavu države Srbije nije Kosovo i Metohija.

"Borićemo se svim legitimnim sredstvima i naša borba nije virtuelna i lažna, već iskrena i prava borba za srpski teritoriju, za naše granice, za srpsku državu, za naš narod i budućnost", rekao je on i optužio lidere pojedinih stranaka u Beogradu da vode propagandu i "virtuelnu politiku ne bi li nas prevarili".

Podršku Srbima koji svakog utorka protestuju u severnoj Kosovskoj Mitrovici zbog proglašenja nezavisnosti Kosova, dali su sportista Dušan Savić i glumac Milan Lane Gutović.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE